Ο απόηχος της εκδήλωσης του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις & της ομάδας εθελοντών ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ

 

 

 

Ηχηρά μηνύματα για τον κόσμο που ονειρεύονται και θέλουν να φτιάξουν έστειλαν τα παιδιά και οι έφηβοι στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις» και η εθελοντική ομάδα «Αναβαθμός», την Κυριακή 28 Μαΐου στην Πρώην Πατρινή Παιδική Εξοχή στα Ροΐτικα Πατρών. Μέσα από μια σειρά δρώμενων, ενήλικες, παιδιά και έφηβοι είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να αλληλεπιδράσουν ανταλλάσσοντας συναισθήματα και σκέψεις για όλα όσα τους κάνουν να χαίρονται και να λυπούνται, μίλησαν για τον κόσμο που θέλουν να φτιάξουν, για τις προσωπικές και συλλογικές δυνάμεις τους, για τους ήρωες τους και για τις αξίες ζωής και ανέδειξαν τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. 

Συνθέτοντας τα μηνύματα όλων των ανθρώπων μέσα από αυτή τη δημιουργική συνάντηση και αλληλεπίδραση αναδεικνύεται η διαπίστωση ότι το προσωπικό όνειρο δυναμώνει όταν γίνεται συλλογικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων (Τμήμα ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ ΜΕΑ-θερινά ΚΔΑΠ), του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πατρών και της Δημοτικής Ενότητας Βραχναϊκων Παραλίας (Τοπική Ενότητα Ροϊτίκων).