ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Β ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Β ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

21ο Γυμνάσιο Πατρών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης του σχολείου. Το θέμα της τελετής είναι «Μαθηματικά και Μουσική» με την ευκαιρία της ανακήρυξης του έτους 2018 σε έτος των Μαθηματικών. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν θεατρικά, χοροθεατρικά, χορευτικά και μουσικά δρώμενα με κεντρικό θέμα τα Μαθηματικά, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών κυρίως της Γ΄ Γυμνασίου και υπεύθυνες καθηγήτριες τις κκ. Α. Ζώη, Β. Αλμπάνη, Α. Σολδάτου, Α. Πούλου και Μ. Γιαννίση. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς επιμελείται η ορχήστρα του σχολείου μας με υπεύθυνη τη μουσικό κ. Α. Γαλανού.

 

       Ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής και οι εκπαιδευτικοί προσκαλούν γονείς και κηδεμόνες να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου, για να ξεπροβοδίσουμε, όλοι μαζί, τους/τις μαθητές/τριες μας στους καινούριους αγωνιστικούς στίβους της ζωής τους.

 

           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

21ο Γυμνάσιο Πατρών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση δύο δραστηριοτήτων του σχολείου μας. Η πρώτη αφορά σε ένα αφιέρωμα στα Μαθηματικά με θεατρικά, χοροθεατρικά, χορευτικά και μουσικά δρώμενα, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Α΄ και Β΄ τάξης και υπεύθυνες τις καθηγήτριες κκ. Σ. Πλούμη, Α. Ζώη, Β. Αλμπάνη, Α. Σολδάτου, Α. Πούλου και Μ. Γιαννίση. Η δεύτερη παρουσίαση αφορά στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα με θέμα την ΕΛΙΑ και υπεύθυνες καθηγήτριες τις κκ.  Ν. Κοντού και Α. Γαλανού.

Ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής και οι υπεύθυνες καθηγήτριες προσκαλούν γονείς και κηδεμόνες να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου, ώστε να απολαύσουν τα αποτελέσματα του κόπου αλλά και της δημιουργικής έκφρασης των παιδιών μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ