Βράβευση στον 1ο Παναχαϊκό Διαγωνισμό για την Α' Γυμνασίου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

Στις 18 Μαρτίου 2017 διεξήχθη ο πρώτος Παναχαϊκός διαγωνισμός για την Α΄ Γυμνασίου, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και συγκεκριμένα του παραρτήματος της Αχαϊας.με τη συμμετοχή 149 μαθητών από τον νομό. 19 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας έλαβαν μέρος. Είναι αυτοί που φέτος αποτέλεσαν την ομάδα των διαγωνιστικών Μαθηματικών και παιχνιδιών Λογικής και δούλεψαν όλη τη σχολική χρονιά υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μαρίας Γιαννίση.

Το σχολείο είχε τη χαρά να δει 15 από αυτούς να διακρίνονται. Οι διακριθέντες είναι οι εξής: Βαγενάς Αθανάσιος και Γιαννόπουλος Δημήτριος του Α1, Θωμά Ευθυμία, Κεφαλάς Κωνσταντίνος, Κανελλόπουλος Αναστάσιος, και Λάτσης Θεόδωρος του Α2, Λοτσάρη Αγγελική, Μελιγδής Αλέξανδρος, Μελιγδής Δημήτριος, Μπάρλου Ελένη, Μπίτση Ραφαέλα και Οικονομόπουλος Ιωάννης του Α3, Πασπαλάκης Γεώργιος, Πολίτης Δημήτριος, και Τζιατζιάς Γρηγόριος του Α4.

Οι παραπάνω μαθητές και μαθήτριες βραβεύονται σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου σε ιδιαίτερη τελετή που οργανώνει το παράρτημα Αχαϊας τηςΕλληνικής Μαθηματικής στις 7.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του 11ου Λυκείου Πατρών.

Η Διευθύντρια Σοφία Μορώνη και σύσσωμος ο σύλλογος των Καθηγητών συγχαίρει και τα 19 παιδιά για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους διακριθέντες στο διαγωνισμό. Επιπλέον προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες να παρευρεθούν στην τελετή απονομής βραβείων για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας!